geen vuiltje aan de lucht

Jim Bakkum lapt avondklok aan de laars: 'Krijg ik nu een boete?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum lapt avondklok aan de laars: 'Krijg ik nu een boete?'
RTL

Nu we voorlopig nog niet af zijn van de avondklok, zit Jim Bakkum (33) met een probleem. Via Instagram vraagt hij zijn volgers om hulp met een huishoudelijk taakje waarvoor hij écht even naar buiten moet.

"Krijg ik dan een boete omdat ik mijn vuilnis buiten zet?"

Jim liet zijn volgers via Instagram Stories woensdagavond weten met een dilemma te zitten. Hoewel je zonder geldige reden vanwege de avondklok na 21.00 uur niet meer naar buiten mag, moest de zanger toch écht even op straat zijn. Niet om zijn hond uit te laten, maar om het vuilnis buiten te zetten. Dat was 'ie namelijk vergeten.

De 'haarantaine' van Jim Bakkum groeit volledig uit de hand
Lees ook

De 'haarantaine' van Jim Bakkum groeit volledig uit de hand

'Stel ik zet na 21.00 uur mijn vuilnis buiten', begon Jim zijn verhaal op social media. 'En ik sta feitelijk gezien op straat krijg ik dan een boete omdat ik mijn vuilnis buiten zet? Moet ik namelijk echt nog doen.' Al snel volgde er een tweede post waarin duidelijk werd dat de Idols-ster het erop gewaagd heeft. Op de foto is Jim, inclusief gft-bak, te zien met een ondeugende blik in zijn ogen.

© Instagram @jimbakkum
© Instagram @jimbakkum

Diederik Jekel vertelde woensdagavond in RTL Boulevard dat de avondklok nog geen zichtbaar effect heeft op de besmettingscijfers. Bekijk de video hieronder.

Lees meer over
Jim Bakkum