Always And Forever

To All The Boys: Always And Forever nu te streamen bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Katie Yu / NetflixTo All The Boys: Always And Forever nu te streamen bij Netflix
RTL

Precies op tijd voor Valentijn heeft Netflix het laatste deel van de succesvolle 'To All The Boys'-trilogie online gezet: 'To All The Boys: Always And Forever'. Met deze film heb jij die crush niet meer nodig dit weekend!

"Al die jaren later is het nog steeds een moeilijk afscheid"

To All The Boys: Always And Forever is de derde en tevens laatste film die focust op het liefdesleven van Lara Jean Covey, gespeeld door Lana Condor. Hiervoor verschenen eerder al To All The Boys I’ve Loved Before en To All The Boys: PS I Still Love You. De films volgen de titels van de bestsellers van Jenny Han, waarop ze gebaseerd zijn.

In een statement van Netflix laat de schrijfster weten dat de ideeën voor de boeken jaren geleden ontstonden toen ze een ritje in een taxi maakte. "Ik dacht aan de geheime liefdesbrieven die ik schreef toen ik een tiener was, degene die ik al die jaren in een hoedendoos had bewaard, en ik vroeg me af: wat zou er zijn gebeurd als iemand ze had gestuurd? Van daaruit was ik op reis met Lara Jean en Peter", vertelt ze.

Netflix-film To All The Boys: Always And Forever krijgt opvolger
Lees ook

Netflix-film To All The Boys: Always And Forever krijgt opvolger

Oorspronkelijk was het idee slechts twee boeken te schrijven, als twee helften van een hart. "Maar toen realiseerde ik me dat ik nog niet klaar was om afscheid te nemen van Lara Jean. Al die jaren later is het nog steeds een moeilijk afscheid. Het is een droom geweest om het verhaal van Lara Jean op het scherm te zien", aldus Jenny.

Ook al is dit het einde van de trilogie, Jenny gelooft niet dat haar verhalen ooit eindigen. "Met heel mijn hart, dank aan onze geweldige filmmakers, cast en crew - vooral Lana en Noah, die dit verhaal zo mooi tot leven hebben gebracht. Ik had niet om meer kunnen vragen."

Lees meer over
Netflix