vandaag is rood

Marco Borsato over Leontine: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMarco Borsato over Leontine: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn'
RTL

Marco Borsato (54) en zijn grote liefde Leontine (53) gingen ruim een jaar geleden uit elkaar, maar voor de zanger is zij nog altijd zijn Valentijn. In een post op Instagram deelt hij lieve foto's van het stel samen in betere tijden. 'Ik mis je lieve Tien', aldus Marco.

"Ik mis je lieve Tien"

De afgelopen maanden werd al duidelijk dat de twee nog steeds een goede band hebben. En ook vandaag blijkt dat er, ondanks de breuk, nog een hoop liefde is tussen de twee. Marco zegt in zijn post: 'Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.' Om af te sluiten met een liefdesverklaring: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Leontine Borsato staat stil bij verjaardag ex-man Marco
Lees ook

Leontine Borsato staat stil bij verjaardag ex-man Marco

Vervolgens deelt Marco wat romantische foto's uit hun oude liefdesdoos met beelden van hun bruiloft in Venetië, zoenend van geluk en jaloersmakende kiekjes van al hun romantische vakanties. Wat de zanger precies bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar zijn opmerkingen bij de fotogalerij als 'Ik mis je lieve Tien' en 'Mijn grote liefde' geven genoeg stof voor de fans om te speculeren. 

Marco gaf onlangs zijn eerste interview na de scheiding, bekijk die hieronder:

Lees meer over
Marco BorsatoLeontine Borsato