baby one more time

'Britney Spears werkt niet aan eigen documentaire'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Britney Spears werkt niet aan eigen documentaire'
RTL

De geruchten dat Britney Spears (39) zou werken aan een eigen documentaire over haar leven en carrière, worden stellig ontkend door iemand uit de intieme kring van de zangeres. De insider meldt aan 'TMZ' dat een dergelijk project via Britney én haar conservatoren zou moeten lopen, en dat dat op dit moment voor te veel problemen zou zorgen.

De New York Post meldde afgelopen week dat de 39-jarige geïnspireerd was geraakt door Framing Britney Spears, een aflevering van docureeks The New York Times Presents.. van streamingservice Hulu. Die uitzending, maandag in Nederland te zien op Net5, deed veel stof opwaaien, vooral vanwege de manier waarop de media met de zangeres omgingen in de periode voorafgaand aan haar mentale inzinking in 2007. Die leidde ertoe dat ze onder curatele van haar vader werd gesteld.

Framing Britney volgende week eindelijk in Nederland te zien
Lees ook

Framing Britney volgende week eindelijk in Nederland te zien

Britney zou volgens die eerder berichten met een vrouwelijke regisseur in gesprek zijn over haar medewerking aan een nieuwe docu. De bron meldt aan TMZ dat er inderdaad een documentairemaakster contact heeft gezocht met het team van Britney en verschillende bekenden van de zangeres, maar dat de muzikante geen medewerking heeft verleend en ook niet van plan is dat te doen.

Lees meer over
Britney Spears