EXTRA EXTRA

Lizzy uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden met Lars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/NT VisualsLizzy uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden met Lars
RTL

In 'Married at First Sight' zien we dit jaar onder andere het liefdesavontuur van Lars en Lizzy. We hebben volop mee kunnen genieten van hun huwelijksdag, huwelijksreis én de periode waarin ze gaan samenwonen. Maar uiteraard zijn er ook beelden die de afleveringen niet gehaald hebben. Lizzy is zo vrij om ze met de wereld te delen.

"Dus hierbij wat foto's"

'Deze week staan de afleveringen in het teken van het samenwonen tijdens het experiment', schrijft Lizzy op haar Instagram. 'Naast het gezellige eten met onze ouders en familie zijn we ook een dag naar de Efteling geweest', vervolgt ze. Ook is het stel gaan suppen en zijn ze samen gaan fietsen. 'Deze activiteiten zijn niet te zien in de uitzending, dus hierbij wat foto's.'

Kijkers: 'Danny en broer Lizzy uit MAFS zouden leuk setje vormen'
Lees ook

Kijkers: 'Danny en broer Lizzy uit MAFS zouden leuk setje vormen'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Veel van Lizzy's volgers zijn ontzettend blij met deze niet eerder vertoonde beelden. 'Wat leuk. Jammer dat het niet in de uitzending te zien is. Door jullie ben ik juist gaan kijken naar de serie', schrijft iemand bijvoorbeeld.

De trouwambtenaren van Married at First Sight zijn al jarenlang een vaste waarde. Maar ook zij hebben van tevoren niet altijd evenveel vertrouwen in een match. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

Lees meer over
Married at First Sight