SHOW STELEN

Reins beste vriendin Petra brengt bezoekje aan déze BN'er

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLReins beste vriendin Petra brengt bezoekje aan déze BN'er
RTL

Niet meedoen aan een programma en tóch de show stelen. Het lukt niet veel mensen, maar Petra, de beste vriendin van Rein in 'Married at First Sight', wel degelijk. De blondine was vooral aan het begin van de zesde reeks hét onderwerp van gesprek op Twitter. Nu duikt Petra zelfs op bij een bekende Nederlander thuis.

"Ze is leuk!"

Petra en Rein zijn ontzettend close met elkaar. Meermaals zei Petra dat zij het wel had geweten als Rein heteroseksueel was geweest. Dan waren de twee vast en zeker samen geëindigd. Maar helaas, Petra bleef achter terwijl Rein met Danny naar Kos ging.

Eerder werd al bekend dat Rein een verleden heeft met een bekende Nederlander, namelijk Maik de Boer. En wat blijkt? Maik en Petra kunnen het óók goed met elkaar vinden. Dat deelt de stylist op zijn Instagram Stories. 'Ik heb de bestie 'van' ontmoet en ze is leuk!' schrijft Maik. Wie weet kunnen Maik, Petra en Rein binnenkort met z'n drietjes borrelen, als de coronaregels weer wat versoepeld worden.

Rein en Danny hebben ongemakkelijkste etentje ooit in MAFS
Lees ook

Rein en Danny hebben ongemakkelijkste etentje ooit in MAFS

© Instagram @maikdeboer

Eén van de experts in Married at First Sight, is Eveline Stallaart. Onlangs vertelde zij in RTL Boulevard over hoe de huwelijken in het programma er dit jaar anders uitzagen dan normaal, vanwege corona. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Married at First Sight