kuch kuch

Tic Jennifer Aniston in Friends gaat jaren later viral

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© NBCTic Jennifer Aniston in Friends gaat jaren later viral
RTL

Ruim 26 jaar na de première van 'Friends' is de serie nog altijd ongekend populair. Op social media doen de kleine foutjes in de show de ronde en dit keer is Jennifer Aniston (52) aan de beurt. Eén TikTok-gebruiker zag namelijk dat de actrice een tic heeft, waardoor je met heel andere ogen naar Rachel Green gaat kijken. Waarschuwing: je kunt dit niet meer ontzien.

"Ik had inderdaad door moeten scrollen"

Jennifer maakte furore als Rachel Green in Friends. De actrice was en is ongelooflijk populair sinds de show van start is gegaan. Maar door social media worden de kleine ongelukjes en foutjes in de serie breed uitgemeten. Zo blijkt ze een behoorlijk opvallende tic te hebben gehad tijdens de eerste seizoenen. "Dit gaat je leven ruïneren, zeker als je groot fan bent van Friends", aldus de TikTokker. "Als je graag de show kijkt, scroll dan verder." 

Jennifer Aniston onder vuur om 'corona-kerstbal'
Lees ook

Jennifer Aniston onder vuur om 'corona-kerstbal'

"Ze heeft een verbale tic, waarbij ze aan het begin van élke zin haar keel schraapt", verklaart de TikTok-gebruiker. "Het is heel specifiek en het blijft je opvallen als je het eenmaal hebt opgemerkt." Vervolgens zie je een compilatie van allerlei momenten waarbij Jennifer een klein kuchje doet voordat ze spreekt. Het bevalt de Friends-fans allerminst. 'Dit is het enige wat ik nog hoor!' reageert er eentje. 'Ik had inderdaad door moeten scrollen', aldus een ander onder het filmpje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er komt binnenkort een speciale Friends-reünie, waarin wellicht het kuchje van Rachel wordt besproken. In de video hieronder vertelt Lisa Kudrow, die Phoebe in de show speelde, nieuwe details over de comeback van de jaren 90-serie. 

Lees meer over
Jennifer AnistonTikTokFriends