strijd tussen goed en kwaad

Déze BN'ers maken deelnemers De Verraders compleet

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenDéze BN'ers maken deelnemers De Verraders compleet
RTL

Ook Kees Boot (50), Francis van Broekhuizen (45), Edson da Graça (40), Daan Nieber (40), Barbara Sloesen (32) en Gertjan Verbeek (58) nemen deel aan 'De Verraders'. Met deze laatste zes namen is het deelnemersveld compleet.

In de eerste aflevering, die op zaterdag 13 maart te zien is bij RTL, wordt meteen duidelijk wie van de achttien deelnemers 'verraders' zijn en wie de 'getrouwen'. Vanaf dan barst het nieuwe avontuur vol angst, spectaculaire missies, verdeeldheid en verraad los. Wie overleeft deze strijd tussen goed en kwaad?

Kees Boot © William Rutten
Kees Boot
Francis van Broekhuizen© William Rutten
Francis van Broekhuizen
Edson da Graça © William Rutten
Edson da Graça
Barbara Sloesen© William Rutten
Barbara Sloesen
Daan Nieber© William Rutten
Daan Nieber
Gertjan Verbeek © William Rutten
Gertjan Verbeek

Eerder werd al bekend dat ook Gaby Blaaser, Holly Mae Brood, Sinan Can, Chatilla van Grinsven, Abbey Hoes, Diederik Jekel, Steven Kazàn, Loiza Lamers, Kim Lammers, Loek Peters, Jörgen Raymann en Samantha Steenwijk te zien zijn in dit nieuwe programma vol leugens en bedrog.

De Verraders© William Rutten
De Verraders

In de show gaan achttien BN'ers op zoek naar een schat. In de groep zitten drie verraders die dat proberen te dwarsbomen. Anders dan bij tv-hit Wie Is De Mol? weten de kijkers al vanaf het begin wie de verraders zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende 'raad'. 

Tijl Beckand, die onlangs weer vader werd, is presentator van dienst.

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
Tijl BeckandDe Verraders