Mariah Care-ney

Na zus klaagt ook broer Mariah Carey aan om biografie

Door ANP / RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPNa zus klaagt ook broer Mariah Carey aan om biografie
RTL

Een maand na de juridische stappen van haar zus, wordt Mariah Carey (51) nu ook aangeklaagd door haar broer. Morgan Carey stapte woensdag naar een rechter in New York wegens passages uit de autobiografie van de zangeres.

Volgens Morgan maakt Mariah zich in het boek schuldig aan laster. Zij schrijft in The Meaning Of Mariah Carey onder meer dat Morgan drugs heeft gedeald en een dronkenlap was, dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan geweldsdelicten en zich inliet met schimmige figuren. Volgens de broer hebben de memoires ertoe geleid dat een filmproject waarbij hij betrokken was ineens de banden met hem verbrak. Hij stelt in de rechtbankpapieren dat niemand ooit contact met hem heeft opgenomen over het boek voordat het uit werd gebracht.

Zus eist meer dan 1 miljoen dollar van Mariah Carey
Lees ook

Zus eist meer dan 1 miljoen dollar van Mariah Carey

Begin februari klaagde oudere zus Alison Carey de zangeres al aan voor laster, omdat Mariah in het boek stelt dat haar zus haar in hun jeugd ernstig verwond heeft en dat Alison haar aanmoedigde seks te hebben toen ze jong was. De zus ontkent dat en eist een schadevergoeding van 1,25 miljoen dollar van Mariah. Waar broer Morgan op uit is, is nog niet duidelijk.

Lees meer over
Mariah Carey