ER ANDRES IN STAAN

André Hazes over breuk: 'Blijkt niet te werken op deze manier'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes over breuk: 'Blijkt niet te werken op deze manier'
RTL

Inmiddels is medialand opgeschud door de breuk tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43). Deze ochtend berichtten 'Story' en 'De Telegraaf' dat het voorbij was tussen de zanger en zijn verloofde. Eerder bevestigde Monique het nieuws al aan RTL Boulevard. Nu komt ook André met een statement.

"We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren"

Het management van de populaire volkszanger laat aan RTL Boulevard weten dat André de afgelopen periode hard heeft gewerkt om een betere versie van zichzelf te worden en daarbij veel heeft geleerd en als mens is gegroeid. Binnen de relatie met Monique zouden de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop beide hun levens willen inrichten volgens hem te verschillend zijn. 

André over de breuk: "We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn." Monique reageerde ook al op de breuk.

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes
Lees ook

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes

Op 12 december 2020 vroeg André Monique ten huwelijk, in het Wereldmuseum in Rotterdam. Daar kon heel Nederland van meegenieten. Het stel was op dat moment nog geen jaar weer bij elkaar, nadat de zanger een poosje verliefd was op Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

Monique deelt deze ochtend ook een Instagram-post die veel lijkt te zeggen. Ze deelt namelijk een foto van zichzelf met haar zoontje, waar ze 'onvoorwaardelijk' bij schrijft. Ex-schoonzus Roxeanne Hazes reageert daar met twee hartjes op. Bij het profiel van André op Instagram stond eerste een hartje met de letter M. Die is inmiddels verdwenen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De breuk vindt vier maanden na de sprookjesachtige verloving van André en Monique plaats. In de video hieronder kijk je dat magische moment nog eens terug. De beelden zijn gemaakt door Jaap Hilhorst.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg