MARK MY WORDS

Zelfs Mark Rutte reageert op breuk van André en Monique

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZelfs Mark Rutte reageert op breuk van André en Monique
RTL

Terwijl Mark Rutte (54) zich voorbereidt op de Tweede Kamerverkiezingen van komende week, heeft hij ontzettend groot nieuws te horen gekregen. Ook onze demissionair minister-president is ervan op de hoogte dat de relatie tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) inmiddels opnieuw verleden tijd is.

"Alweer?"

Vanochtend werd de showbizzwereld opgeschud door het nieuws dat André en Monique niet langer samenzijn. Na berichtgeving van Story en De Telegraaf bevestigden zowel André en Monique aan RTL Boulevard niet langer samen te zijn.

Andre over de breuk: "We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn." Het management van Monique bevestigde eerder aan RTL Boulevard dat André ervoor heeft gekozen om weg te gaan bij het gezin.

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes
Lees ook

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes

Inmiddels heeft het nieuws zelfs onze demissionair minister-president Mark Rutte, die er ook iets over te zeggen heeft, bereikt. In gesprek met Qmusic werd Rutte op de hoogte gebracht van dit showbizznieuws. "Alweer?" zegt hij direct. "Dat gaat maar door."

Rutte kondigde vlak daarvoor aan dat hij het nummer 'Leef' van André zo'n mooi liedje vindt. Tot slot had hij nog één ding over de breuk te zeggen. "Ik wens hem natuurlijk alle geluk. En Monique ook."

In december van vorig jaar maakten André en Monique nog bekend te gaan trouwen. In de video hieronder bespreekt de zanger enkele details van het huwelijk.

Lees meer over
Mark RutteAndré HazesMonique Westenberg