hazes is de basis

Rachel Hazes: 'Geluk van mijn kinderen gaat boven alles'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Rachel Hazes: 'Geluk van mijn kinderen gaat boven alles'
RTL

Het nieuws dat het over en uit is tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) heeft inmiddels ook Rachel Hazes (50) bereikt. Aan RTL Boulevard laat ze weten weten 'te allen tijde achter haar kinderen te blijven staan'.

"Uiteraard sta ik te allen tijde achter mijn kinderen. In voor- en tegenspoed en in goede en slechte tijden"

Hoewel Rachel niet al te veel over de breuk kwijt wil, laat ze aan RTL Boulevard weten dat ze inmiddels helemaal op de hoogte is. "Uiteraard sta ik te allen tijde achter mijn kinderen. In voor- en tegenspoed en in goede en slechte tijden. Het geluk van mijn kinderen gaat boven alles", aldus de Hazes-weduwe. 

Zo zag het afgelopen jaar van André en Monique eruit
Lees ook

Zo zag het afgelopen jaar van André en Monique eruit

André liet vandaag aan RTL Boulevard weten de relatie met Monique te hebben beëindigd, omdat ze volgens de zanger 'andere verwachtingen hadden over hoe ze hun beide levens wilden inrichten'. "We hebben een hele hoop meegemaakt in de afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn", aldus Dré. 

Eerder bevestigde Monique de breuk ook al. Zij zei dat André ervoor heeft gekozen bij hun gezin weg te gaan en wilde verder niet reageren. 

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album Thuis, waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt.

De zanger en de zestien jaar oudere Monique hebben samen een zoontje van vier. In december lieten ze nog weten dat ze wilden gaan trouwen.

Lees meer over
Rachel HazesAndré HazesMonique Westenberg