Hoog van de toren blazen

Voor de fans: tweede deel van Netflix-film Tall Girl in de maak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Scott SaltzmanVoor de fans: tweede deel van Netflix-film Tall Girl in de maak
RTL

Leuk nieuws voor de fans van de Netflix-film 'Tall Girl' uit 2019. De streamingdienst heeft aan het langste eind getrokken en komt binnenkort met een tweede deel. Naar verluid gaan de opnames volgende maand al van start en is de film begin 2022 te zien bij Netflix.

Vlak na de release twee jaar geleden liet hoofdrolspeelster Ava Michele zich al uit over een eventueel tweede film. Aan EliteDaily liet ze toen weten dat er al 'verschillende gesprekken' hadden plaatsgevonden en dat ze zelf in ieder geval al enthousiast was om haar karakter Jodi weer tot leven te brengen.

Naast Ava waren ook Griff Gluck, Sabrina Carpenter en Paris Berelc in het eerste deel te zien. Het is nog niet bevestigd of zij ook terugkeren. 

Yolanthe steelt de show in trailer Netflix-romcom Just Say Yes
Lees ook

Yolanthe steelt de show in trailer Netflix-romcom Just Say Yes

Tall Girl vertelt het verhaal van middelbare scholier Jodi, die vanwege haar 1,86 meter enorm onzeker is. Al jarenlang loopt ze rond met een gekromde rug, wordt ze gepest en doet ze er alles aan om maar niet op te vallen. Maar om de aandacht van een jongen te trekken moet ze in de schijnwerpers treden, waarna ze verstrikt raakt in een ingewikkelde driehoeksverhouding...

Lees meer over
Netflix