supergroep

Ook Danny Vera en Bilal Wahib onderdeel van The Streamers

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok Danny Vera en Bilal Wahib onderdeel van The Streamers
RTL

Supergroep The Streamers mag twee extra bandleden verwelkomen. Het collectief van Nederlandse artiesten waar onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Typhoon, Maan en Davina Michelle onderdeel van uitmaken, krijgt versterking van Danny Vera en Bilal Wahib.

"Het is echt wel weer tijd voor iets leuks"

"Toen Guus Meeuwis mij uitnodigde om met The Streamers mee te gaan naar Carré vond ik dat erg leuk. Ik heb de setlijst gezien en het gaat een mooie avond worden", belooft Danny. Ook Bilal twijfelde geen moment om mee te doen aan het initiatief. "Het is echt wel weer tijd voor iets leuks."

Danny Vera over dochtertje: 'Zit niet op meningen van mensen te wachten'
Lees ook

Danny Vera over dochtertje: 'Zit niet op meningen van mensen te wachten'

The Streamers bestaat uit een grote verzameling Nederlandse artiesten, onder wie Nick & Simon en Rolf Sanchez en VanVelzen. Ook Suzan & Freek, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Snelle en Diggy Dex maken deel uit van de band. Acteur Frank Lammers is de manager van de groep.

De band treedt op 20 maart op tijdens een livestream vanuit Carré in Amsterdam. Er zijn inmiddels al 150.000 tickets vergeven voor het evenement. Kaartjes zijn gratis, maar fans kunnen wel een zelfgekozen bedrag achterlaten in een 'fooienpot'.

Lees meer over
Danny VeraBilal Wahib