alle gekheid op een stokje

The Masked Singer USA onthult 'beroemdste kandidaat ooit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal The Masked SingerThe Masked Singer USA onthult 'beroemdste kandidaat ooit'
RTL

'The Masked Singer' is een wereldwijd succes en blijft maar hysterischer worden. De Amerikaanse versie heeft misschien wel de beroemdste deelnemer ooit onthuld, maar na de onthulling blijkt er helemaal geen mens in het pak te zitten...

"Het is de beroemdste kandidaat die we ooit hebben gehad"

In de Verenigde Staten is het nieuwe seizoen van The Masked Singer gisteravond afgetrapt. Nu het programma wereldwijd een gigantische hit is, wilden de makers er een nieuwe draai aan geven. De Slak ging daarvoor zorgen. Aan het pak is namelijk niet te zien hoe groot of klein, hoe dik of dun de gemaskerde performer is. Het blijkt om een all-round entertainer te gaan die in meerdere films heeft gespeeld, bij de Oscars was, Lady Gaga heeft geïnterviewd én een aantal albums heeft uitgebracht. 

The Masked Singer en Lavezzi Rutjes winnen Zapp Awards
Lees ook

The Masked Singer en Lavezzi Rutjes winnen Zapp Awards

Na het optreden, waarbij de Slak 'You Make My Dreams' opvoerde, was het tijd voor de jury om te gissen. Robin Thicke dacht aan Family Guy-oprichter Seth MacFarlane, Jenny McCarthy ging voor senator Ted Cruz, Ken Jeong wedde op talkshowhost Jay Leno en Nicole Scherzinger was er zeker van dat het Billy Crystal was in het pak. En toen ging de hoed van de Slak eraf...

De presentatrice van het programma schrikt. Er zit namelijk helemaal niets onder de hoed. Maar dan komen er pardoes twee knalgroene handjes tevoorschijn en al snel blijkt het Kermit de Kikker te zijn die zich schuilhield in het pak. "O mijn god. Het is de beroemdste kandidaat die we ooit hebben gehad", schreeuwt Robin Thicke het uit bij de onthulling. 

Ook in Nederland scoort The Masked Singer als een tierelier. Onder meer John van den Heuvel deed eraan mee. In de video hieronder vertelt hij erover. 

Lees meer over
Nicole ScherzingerKermit de KikkerThe Masked SingerYouTube