same old, same old

Khloé Kardashian bevestigt relatie met Tristan Thompson

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKhloé Kardashian bevestigt relatie met Tristan Thompson
RTL

Na maanden van geruchten heeft Khloé Kardashian (36) eindelijk bevestigd dat zij en Tristan Thompson weer bij elkaar zijn. Zaterdag, op zijn dertigste verjaardag, deelde de realityster op Instagram een liefdesverklaring aan de basketballer.

"Nu wordt het leven pas echt mooi"

'Degenen die voorbestemd zijn voor elkaar, zijn degenen die alles overwinnen en er sterker uitkomen', schrijft de 36-jarige Khloé bij een serie foto's van het verjaardagsfeestje, waarop ook hun dochtertje True staat. 'Bedankt voor de vader die je bent en voor de beste vriend die je voor mij bent. Wij kunnen samen helemaal niets doen en toch voelt dat als alles.'

Fans raken niet uitgepraat over 'platgespoten' Khloé Kardashian
Lees ook

Fans raken niet uitgepraat over 'platgespoten' Khloé Kardashian

Khloé feliciteert Tristan vervolgens met zijn verjaardag. 'Ik kan niet wachten op alle herinneringen die gaan komen. Nu wordt het leven pas echt mooi.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De hereniging volgt na verschillende speculaties over de herstelde relatie van Khloé en Tristan. De twee zouden elkaar weer hebben gevonden toen ze afgelopen jaar samen in quarantaine gingen.

Khloé en Tristan waren eerder van 2016 tot 2019 bij elkaar. In april 2018 werd dochter True geboren. Hun relatie strandde toen bleek dat Tristan vreemd was gegaan met de beste vriendin van Khloé's zus Kylie.

Lees meer over
Khloé KardashianRelatieLiefde