welke ex is next?

Vanaf deze datum kun je Ex On The Beach op Videoland kijken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVVanaf deze datum kun je Ex On The Beach op Videoland kijken
RTL

Het gaat flink onweren op Tenerife. Acht sexy singles uit Nederland en België zijn voor 'Ex On The Beach: Double Dutch' naar het Canarische Eiland afgereisd voor zon, zee, plezier en liefde. Helaas krijgen de kandidaten ook in het zevende seizoen onverwachts bezoek van een leger aan exen die de boel komen verzieken. Je snapt het: genoeg materiaal om weer weken aan de buis gekluisterd te zitten.

Er is slecht nieuws voor de kandidaten. Wie denkt op vakantie te gaan naar luilekkerland, heeft het schijnbaar mis. Het humeur van de gevreesde Tablet of Terror is dit jaar slechter dan ooit en gaat gegarandeerd zorgen voor een flinke dosis drama. Ook andere verrassingen en wendingen in het programma maken deze droomvakantie van de singles tot een ware hel.

Het goede nieuws is dat fans van het programma niet lang meer hoeven te wachten op de feestende singles. MTV en Videoland kondigen aan dat Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7 vanaf 11 april wekelijks te zien is op MTV (om 21.30 uur) en vanaf 13 april bij Videoland. 

Zo ziet de nieuwe vriendin van Evan uit Ex On The Beach eruit
Lees ook

Zo ziet de nieuwe vriendin van Evan uit Ex On The Beach eruit

Wie het programma en de opvliegende karakters van afgelopen seizoenen kent, weet dat deze vakantie inderdaad uit zal lopen op een regelrechte hel voor sommigen. Van het nieuwe seizoen zijn nog geen beelden bekend. Wel geeft onderstaande video een goede representatie van hoe zo'n zuipvakantie er ongeveer aan toegaat. 

Lees meer over
VideolandEx on the Beach