KEEPING UP WITH CAITLYN

Caitlyn Jenner te zien in laatste Keeping Up With The Kardashians

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCaitlyn Jenner te zien in laatste Keeping Up With The Kardashians
RTL

Caitlyn Jenner (71) zal te zien zijn in het allerlaatste seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians'. Dat onthult de oud-sporter en realityster aan 'Entertainment Tonight'.

"Ik heb de serie ruim tien jaar gedaan"

Jenner was jarenlang een vast castlid van de populaire realitieserie. Na haar scheiding van Kris in 2015, met wie ze dochters Kylie en Kendall heeft, verscheen ze slechts nog sporadisch in de show. "Ik heb de serie ruim tien jaar gedaan, ik vond het erg leuk", vertelt Jenner.

Caitlyn Jenner laat zangkunsten horen in Masked Singer USA
Lees ook

Caitlyn Jenner laat zangkunsten horen in Masked Singer USA

Volgens de realityster werd de familie alleen maar hechter door de serie. "We hebben samen heel veel meegemaakt. Ik denk dat ik een paar van de beste gesprekken met mijn kinderen voor de camera heb gevoerd. Vaak heb je als ouders dat er iets gebeurt waar je het met je kinderen over moet hebben en dan doe je dat niet zo snel omdat het ongemakkelijk is. Maar door de show moet je er wel over praten, dus ik denk dat de familie daardoor een stuk hechter is."

De Kardashians maakten vorig jaar bekend dat de serie dit jaar stopt na het twintigste seizoen. De laatste reeks is donderdag van start gegaan.

Lees meer over
Caitlyn Jenner