Joe my god

In de bak of niet: Joe Exotic lanceert eigen schoenenlijn

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
In de bak of niet: Joe Exotic lanceert eigen schoenenlijn
RTL

Joe Maldonado-Passage (48) - ofwel Joe Exotic - komt met een eigen schoenenlijn. Joe, die precies een jaar geleden dankzij de Netflix-documentaireserie 'Tiger King' wereldwijd bekend werd, brengt de schoenen uit in samenwerking met het streetwearmerk Odaingerous.

Carole Baskin tevree dat Tiger Kings Joe Exotic niet vrijkomt
Lees ook

Carole Baskin tevree dat Tiger Kings Joe Exotic niet vrijkomt

De lijn bestaat uit drie paar schoenen, elk paar versiert met, je raadt het niet, panterprint. Eerder bracht de Tiger King-ster al een ondergoedlijn en kledinglijn uit.

Joe Exotic schoenenlijn© Instagram @odaingerous
Joe Exotic schoenenlijn

De extravagante dierentuinhouder viert de release van zijn schoenenlijn echter achter de tralies. Joe zit op dit moment een gevangenisstraf van 22 jaar uit voor het beramen van een moord op zijn aartsvijand Carole Baskin en voor dierenmishandeling.

Tiger King was vorig jaar maart een grote hit op Netflix. De serie gaat over Joe en zijn dierentuin vol met tijgers en andere wilde dieren. De jarenlange strijd die Carole, zelf eigenaresse van een opvangcentrum voor katachtigen, met hem had over de behandeling van zijn vele tijgers en leeuwen was de belangrijkste verhaallijn uit de serie.

Misschien komt de schoenenlijn niet uit de lucht vallen: na de lancering van de Netflix-serie ontstond er een ware fashion trend. Bekijk er alles over in de video hieronder.