HEFTIG

Ruud de Wild deelt heftig nieuws: 'Ik heb darmkanker'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRuud de Wild deelt heftig nieuws: 'Ik heb darmkanker'
RTL

Ruud de Wild (51) deelt vandaag ontzettend heftig nieuws in zijn radioshow. De radio-dj heeft namelijk darmkanker, vertelt hij.

"Kanker blijft kanker, het blijft iets engs"

"Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden", begint Ruud te vertellen. "Dat is me een tijdje gelukt ook, maar niet helemaal." Inmiddels is Ruud al één keer geopereerd. "Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord."

"Helaas is niet alles weg. Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden", vervolgt hij. "Na die operatie moet ik een tijdje gaan revalideren. Ze zijn er super snel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af."

Olcay Gulsen en Ruud de Wild delen diepste geheimen met elkaar
Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild delen diepste geheimen met elkaar

Olcay Gulsen, de vriendin van Ruud, lijkt hem op haar Instagram-account een hart onder de riem te steken. 'Wat ben ik trots op jou lieverd. Zo stoer en sterk en tegelijkertijd zo lief en zacht', schrijft Olcay bij een foto van het stel.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eddy Keur neemt de komende tijd de presentatie van het NPO Radio 2-programma De Wild in de Middag over. Dat heeft KRO-NCRV maandag bekendgemaakt. De laatste aflevering van Wild in het Weekend, die vrijdag op het programma stond, komt te vervallen. De omroep zegt in een verklaring mee te leven met de 51-jarige Ruud. "We wensen hem alle sterkte en hopen hem weer snel terug te zien in de radiostudio."

Lees meer over
Ruud de Wild