een tony lager zingen

Dit zijn de bekende exen van De Bachelor Tony Junior

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit zijn de bekende exen van De Bachelor Tony Junior
RTL

Hij is dj, maar leeft als een rockster. Dat weerhoudt Tony Junior (31) er niet van om op zoek te gaan naar de ware. Als de eerste Nederlandse kandidaat van 'De Bachelor' gaat hij dit jaar voor de camera's op zoek naar zijn droomvrouw. Zijn zoektocht naar ware liefde is echter al langer gaande. Tony heeft namelijk enkele bekende exen.

"Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien"

Uiteindelijk is Tony Claessens, zoals de dj echt heet, naar één ding op zoek tijdens zijn avontuur als Bachelor: een vrouw met wie hij 100 jaar kan worden en een gezin kan stichten. Dat geluk bleek hem in zijn vorige relaties niet gegund.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maan

De laatste keer dat Tony iets over zijn liefdesleven losliet, was toen hij en Maan aankondigden uit elkaar te gaan. Eind 2020 kwam er een einde aan hun sprookje en ging het muzikale koppel als goede vrienden elk hun eigen weg na een relatie van bijna drie jaar.

"We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is", vertelde Tony destijds in gesprek met Viva. "Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd."

De vrouwen wierpen zich na de breuk in groten getale voor zijn voeten. Hij ontving honderden berichten van gretige meiden. "Ik hou van vrouwen en alles eromheen, maar als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk."

Zo reageerde Tony's ex Maan op zijn deelname aan De Bachelor
Lees ook

Zo reageerde Tony's ex Maan op zijn deelname aan De Bachelor

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dionne Slagter

Zo serieus als Tony met Maan was, zo los was hij met Dionne Slagter. Zij is in de online wereld bekend als OnneDi. In 2017 was de dj openhartig over zijn seksuele relatie met haar in gesprek met Anna Nooshin. 

Dionne wilde destijds graag met Tony samenwerken voor een video, maar uit hun appcontact bleek al snel dat er meer gevoelens waren. "Paar dagen later afgesproken. Gezellig. Seks gehad. Super leuk. Gechilld. Maar ik gaf al aan voor we seks hadden - anders ben je weer zo'n lul - verwacht niet te veel van mij. Ik ben een projectiel dat hard door het leven gaat op dit moment." Toen de twee op een relatie afstevenden zette Tony er na een kleine twee maanden een punt achter. 

In dezelfde videoserie reageerde Dionne op de geruchten over haar relatie met Tony. "Ik heb hem al een hele tijd niet gezien op die manier waarop we deden. Het is nooit een relatie geweest. Het was wel duidelijk dat we niet alleen maar vrienden waren." 

Je aanmelden voor De Bachelor kan via deze link.

Lees meer over
Tony JuniorMaanDionne SlagterDe Bachelor