lockdownliefde

Heeft Erica Meiland een nieuwe man aan de haak geslagen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHeeft Erica Meiland een nieuwe man aan de haak geslagen?
RTL

Het ziet er naar uit dat Erica Meiland (56) druk aan het daten is. Tijdens de lockdown heeft de vrouw van Martien (59) namelijk niet stilgezeten, zo onthulde ze gisteravond in de preview van de nieuwe aflevering van 'Chateau Meiland'.

"Ga je morgen weer wandelen?"

Zowel Martien als Erica, die officieel nog wel getrouwd zijn, hebben al meermaals uitgesproken open te staan voor de liefde. Het lijkt erop dat mevrouw Meiland de daad bij het woord heeft gevoegd. In de preview voor de aflevering van Chateau Meiland aanstaande donderdag is te zien hoe Erica op date gaat. De familie is onwijs nieuwsgierig. "Ga je morgen weer wandelen?" vraagt Martien aan zijn echtgenote, en dat gaat ze. Erica laat niets aan het toeval over en laat Maxime haar wenkbrauwen vakkundig bijwerken voor het afspraakje. 

Zó vertelde Maxime Meiland haar familie dat ze zwanger is
Lees ook

Zó vertelde Maxime Meiland haar familie dat ze zwanger is

Martien wil ook wel weten of er al wat gebeurd is tussen Erica en haar potentiële liefde. Maar zoenen ziet ze nog niet zitten. "Nee, het is corona", legt ze uit aan de flamboyante voormalige kasteelheer. Wanneer de date eenmaal plaatsvindt, besluiten Martien en Maxime haar te volgen en te bespioneren. "Hij loopt daar", schreeuwt Martien het uit. Hoe hun spionagepraktijken aflopen is te zien in Chateau Meiland, op donderdag 25 maart om 20.30 uur op SBS6. 

Ook het liefdesleven van Maxime loopt op rolletjes. Ze gaat binnenkort samenwonen met haar grote liefde Leroy en dochtertje Claire, maar ze houden ook ruimte vrij voor een vierde. De realityster is namelijk zwanger. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Chateau Meiland is hier terug te kijken. 

Lees meer over
Erica RenkemaMartien MeilandMontana MeilandMaxime MeilandLiefdeChateau MeilandRelatie