Can't Tell Me Nothing

'Kanye gelooft niet dat Kim Kardashian écht wil scheiden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Kanye gelooft niet dat Kim Kardashian écht wil scheiden'
RTL

De inkt is nog maar net droog op de scheidingspapieren die Kim Kardashian (40) heeft ingediend, maar de realityster is nu al ontevreden over de voortgang van haar breuk met Kanye West (43). De rapper gooit zijn kont tegen de krib en weigert mee te werken, meldt een bron aan 'HollywoodLife'.

"Hij zegt tegen zijn vrienden dat hun huwelijk niet echt voorbij is"

Kanye erkent de scheiding met Kim niet, aldus een bron aan HollywoodLife. "Hij heeft nog steeds niet geaccepteerd dat Kim de scheiding echt door wil zetten", vertelt de ingewijde. "Hij weet hoe Kim is en gelooft niet dat ze dit echt wil." De rapper wil niet toegeven dat zijn huwelijk voorbij is en heeft 'daarom nog niet gereageerd' op de scheidingspapieren. Bovendien zou hij dat niet van plan zijn. "Kims familie staat ervan te kijken." 

Kris Jenner geeft eerste interview over scheiding Kim en Kanye
Lees ook

Kris Jenner geeft eerste interview over scheiding Kim en Kanye

Het is niet de eerste keer dat de scheiding naar verluidt op losse schroeven staat. "Kim houdt van Kanye. (...) Ze hoopte dat het hem wakker zou schudden, maar dat is niet gebeurd", vertelde een bron al eerder aan The Sun. Een andere ingewijde vertelde aan de Britse krant dat Kim in eerste instantie aan het bluffen was, maar dat Kanye daar doorheen prikte. "Hij zegt tegen zijn vrienden dat hun huwelijk niet echt voorbij is."

De twee zouden volgens Page Six geen contact meer hebben, maar wel de zorg voor hun vier kinderen delen. Kim en Kanye kregen in 2013 hun dochter North, huwden het jaar erop en kregen vervolgens Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Kimye's scheidingsperikelen zullen, als het goed is, uitgesproken worden in het twintigste en laatste seizoen van Keeping Up With the Kardashians. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Kanye WestKim KardashianEchtscheidingHuwelijkLiefdeRelatie