MARTIEN BOND

Chateau-kijkers gieren om spionerende Martien en Maxime

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 / TalpaChateau-kijkers gieren om spionerende Martien en Maxime
RTL

Het is inmiddels al geen geheim meer dat Erica Meiland de liefde heeft gevonden bij Sander van Betten. Sterker nog, de twee zijn al een half jaar samen. In de uitzending van 'Chateau Meiland' donderdagavond was echter te zien hoe Erica een van haar eerste dates met Sander had. Martien en Maxime besloten haar te bespioneren. Tot hilariteit van de 1,7 miljoen kijkers.

"We moeten elkaar eerst leren kennen"

Erica had een heuse wandeldate. Wanneer Martien vraagt of er al gezoend is, antwoordt Erica 'nee'. "Het is corona", legt ze uit. Hoewel Martien en Maxime de mysterieuze lover van Erica dolgraag willen ontmoeten, ziet zij dat nog niet zo zitten. "Voorlopig niet. We moeten elkaar eerst leren kennen."

Als Erica naar haar date gaat, kunnen Maxime en haar vader het niet laten om de tortelduifjes te gaan bespioneren. In de auto, met zonnebrillen op, rijden ze achter Erica aan. Vervolgens gedraagt Martien zich als echte paparazzi door foto's van Erica en Sander te schieten.

Maxime Meiland laat weten wat ze van nieuwe vriend Erica vindt
Lees ook

Maxime Meiland laat weten wat ze van nieuwe vriend Erica vindt

De kijkers van Chateau Meiland gieren het uit om Martien en Maxime die Erica achtervolgen. "Doe jij je bril op?", vragen ze aan elkaar. "Anders ziet ze dat wij het zijn", aldus Martien. 'Ach ja, die Range Rover verpakking om jullie heen valt gelukkig helemaal niet op', reageert een kijker op Twitter. Iemand anders vindt het plan van Martien ook hilarisch. 'Laat ik - in bijzijn van mijn dochter - m’n getrouwde vrouw bespioneren térwijl ze op date gaat met een andere vent.'

Het ironische aan de situatie is dat Sander, de date van Erica, zelf privé-detective is, die nu dus wordt geschaduwd door Martien en Maxime. "Hij heeft zo’n Michelin-jas aan, met van de banen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs maakte Maxime bekend voor de tweede keer zwanger te zijn. Zij en haar vriend Leroy verwachten samen een kindje. In de video hieronder vertelt Maxime volop over haar zwangerschap. En ze verklapt nog iets anders. Wat dat is, zie je hieronder.

Chateau Meiland zie je elke maandag en donderdag om 20.30 uur op SBS 6. Hier kijk je de aflevering van gisteravond terug.

Lees meer over
Martien MeilandMaxime MeilandChateau Meiland