schot in de roos

Jethro uit De Bachelorette en vriendin verwachten eerste kind

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre FourieJethro uit De Bachelorette en vriendin verwachten eerste kind
RTL

Nadat Jethro zijn verlies moest nemen in 'De Bachelorette', lacht het leven hem weer toe. Met een lieve vriendin aan zijn zijde en zijn nieuw aangemeten gezonde levensstijl probeert de realityster de beste versie van zichzelf te zijn. En er is leuk nieuws: hij maakt zojuist op social media bekend dat hij vader wordt.

"Wij maakten jou, maar jij maakt ons compleet"

'Wij maakten jou, maar jij maakt ons compleet', schrijft de trotse vader in spe bij de zwangerschapsaankondiging. De foto is genomen op het strand in Marbella en Jethro straalt aan de zijde van zijn zwangere vriendin Kelly die een paar kleine Timberlands vasthoudt. Hij laat de echo van de kleine spruit zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Schot in de roos: Jethro uit de Bachelorette weer verliefd
Lees ook

Schot in de roos: Jethro uit de Bachelorette weer verliefd

Eind september 2020, een halfjaar nadat 'ie in Zuid-Afrika was voor de opnames van De Bachelorette, maken Jethro en Kelly hun relatie officieel voor de buitenwereld. Kelly lijkt vanaf moment één zeker te weten dat deze liefde voor altijd is en noemt hem sindsdien al 'de liefde van haar leven'. Jethro is op zijn beurt ook erg complimenteus en vertelt zelfs dat Kelly een stuk leuker is dan Gaby, met wie hij eerder nog een toekomst voor zich zag.

Gaby is in eerste instantie de enige blondine waarop Jethro zijn pijlen richt. Toch gaat het compleet mis als hij tijdens De Bachelorette op een onbenullige manier Jordy voor de bus gooit en zo zijn eigen glazen ingooit. Hieronder bekijk je dat fragment nog eens terug. 

Lees meer over
De Bachelorette