geen passion

Sander Schimmelpenninck sneert naar oude werkgever Op1

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSander Schimmelpenninck sneert naar oude werkgever Op1
RTL

Na zijn exit bij 'Op1' werd duidelijk dat Sander Schimmelpenninck (36) het niet echt naar zijn zin had bij de talkshow. De presentator staat nog altijd volledig achter zijn beslissing om te vertrekken, blijkt uit een opmerking die hij maakt over de show op Twitter.

"Moet eigenlijk zo lachen om het idee dat ik een jaar geleden nog interesse voor dit soort zaken moest veinzen"

"De rol als presentator is beperkt. Het is een beetje ja-knikken, empatisch meedoen en autocue lezen", vertelde Sander in zijn Zelfspodcast over zijn vertrek bij Op1. De presentator is al een tijdje niet meer te zien in de talkshow en is daar maar wat blij mee. 'Moet eigenlijk zo lachen om het idee dat ik een jaar geleden nog interesse voor dit soort zaken moest veinzen', reageert hij op een tweet van Op1 over The Passion

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sander Schimmelpenninck steunt Gordons strijd tegen Mediacourant
Lees ook

Sander Schimmelpenninck steunt Gordons strijd tegen Mediacourant

Sanders volgers snappen hem, maar wijzen hem er ook op dat de minder leuke dingen er bij veel banen ook bijhoren. 'Is ook zo', beaamt de presentator. Daarnaast wordt hem duidelijk gemaakt dat het wel zichtbaar was dat hij het niet altijd naar zijn zin had bij Op1. 'Dat veinzen ging je ook best slecht af, hoor', reageren velen. Het leek er wel eventjes op dat Sander zich weer aan een talkshow zou wagen, maar dan bij De Vooravond. In de video hieronder zie je er alles over. 

Lees meer over
Sander SchimmelpenninckTwitterOp1The Passion