second chance

Nieuwe vriend voor Monique uit MAFS: 'Geloof in echte liefde terug'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/NT VisualsNieuwe vriend voor Monique uit MAFS: 'Geloof in echte liefde terug'
RTL

'Totaal onverwacht...', zo begint Monique uit 'Married at First Sight' een Instagram-post waarin ze leuk nieuws meldt: ze is helemaal verliefd. Maar niet op 'MAFS'-match Aron.

"We gaan nu vooral genieten van alles en elkaar"

Monique schrijft op het sociale medium dat ze happy is met haar nieuwe lief. 'De man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is, alle aandacht geeft, enorm lief voor mij is en de man die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag laat fladderen.' De naam van die man houdt ze nog even geheim.

Sylvia uit MAFS geeft gezondheidsupdate: 'Ik kan hiervan genezen'
Lees ook

Sylvia uit MAFS geeft gezondheidsupdate: 'Ik kan hiervan genezen'

© Instagram @moonv6

Ongeveer een halfjaar geleden deed ze nog mee aan Married at First Sight en stapte ze met Aron in het huwelijksbootje. Dat ze nu een andere man in haar leven zou hebben, zag ze naar eigen zeggen totaal niet aankomen. 'Maar geloof mij: als je het tegenkomt dan voel je dat alles klopt en als het dan ook nog eens wederzijds is dan is dat een heerlijk gevoel!'

'We gaan nu vooral genieten van alles en elkaar', sluit ze haar bericht af.

Aron en Monique leken een perfecte match. Kort na de huwelijksceremonie waren de twee al verbaasd dat ze zo goed bij elkaar pasten. Die klik leek tijdens de huwelijksreis alleen maar sterker te worden en tijdens het koppelsweekend waren ze een van de weinige koppels die nog bij elkaar waren. Toch liep het huwelijk stuk. In onderstaande video zie je er alles over.

Lees meer over
Married at First Sight