ken ik jou niet ergens van?

Deze bekende koppen geven op Videoland inkijkje in OnlyFans-leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / VideolandDeze bekende koppen geven op Videoland inkijkje in OnlyFans-leven
RTL

Het is een fenomeen en tegelijkertijd één groot mysterie: het platform OnlyFans. Wat speelt er zich achter de betaalmuur af en wie zijn nou eigenlijk de mensen die knaken neerleggen voor een sexy kiekje? Videoland zocht het uit en komt met een driedelige documentaire over het wereldwijde platform.

Het was vooral Ferry Doedens die OnlyFans in Nederland op de kaart zette, toen bekend werd dat hij voor fikse bedragen seksueel getinte plaatjes deelde op het platform. Maar er zijn veel meer creators die hun ziel en zaligheid in het medium stoppen. Voor hen is het werk vaak zwaar en tijdrovend. Voor het eerst treden zij, zowel met hun privéleven als hun intieme werk, buiten de anonimiteit en in de spotlights voor de serie OnlyFans Uncovered.

Met déze OnlyFans-hunks maakt Ferry Doedens sexy content
Lees ook

Met déze OnlyFans-hunks maakt Ferry Doedens sexy content

De ene begint net, woont nog thuis en maakt haar content op haar kamertje en voor de ander is OnlyFans een heuse carrièrestap. Wie zijn nou eigenlijk hun 'fans'? Wat vinden familie en vrienden van hun opmerkelijke baantje? En wat schuift het precies?

Dat kunnen we vanaf volgende week zien in de driedelige docu OnlyFans Uncovered. De volgende creators doen daarin een boekje open (en jep, er zitten bekende gezichten tussen):

Levy © RTL / Videoland
Levy

Levy (24)

Vanaf de start van Onlyfans in Nederland was Levy erbij. Met één miljoen volgers op Instagram startte hij direct als top-creator op OnlyFans. Veel van zijn volgers namen een abonnement op zijn account en vanaf dat moment namen zijn inkomsten als een speer toe. Inmiddels behoort 'ie tot de top één procent van de creators en verdient hij daarmee, hou je vast, 50.000 tot 75.000 euro per maand.

Sepatha© RTL / Videoland
Sepatha

Sepanta (19)

Zeg je Levy, dan zeg je Sepanta. De twee zijn vrienden en beheren naast hun eigen account ook een gezamenlijk OnlyFans-account. Want waarom niet? Sepanta is geboren in een asielzoekerscentrum in Nederland. Zijn familie is gevlucht uit Iran en vestigde zich in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd begaf Sepanta zich op YouTube en Instagram, waardoor hij al een hoop fans heeft. Op OnlyFans is hij groot en behoort hij, net als Levy, tot de top van de Nederlandse creators.

Rosanna en Niels© RTL / Videoland
Rosanna en Niels

Rosanna (29) & Niels (30)

Wie kent ze niet: twee seizoenen lang waren ze te zien in Temptation Island en daar zorgden ze elk seizoen weer voor de nodige ophef. Door hun deelname aan het programma werden ze bekend in Nederland én groeiden ze als een gek op socials. Een OnlyFans-account kon dan ook niet uitblijven. Ze hebben ieder hun eigen account waarop ze seksueel spannende foto’s maken.

Sheena© RTL / Videoland
Sheena

Sheena (31)

Voor Sheena is OnlyFans een fulltime job. Het afgelopen jaar heeft ze dan ook behoorlijk wat fans gekregen. Vooral een succesvolle fotoshoot in Playboy heeft haar naam groot gemaakt, waardoor ze nu op OnlyFans ruim vijfhonderd betalende abonnees heeft. Niet mis dus. Sheena is een ervaren creator en werpt zich op om beginners op het platform tips en adviezen te geven.

Marvin© RTL / Videoland
Marvin

Marvin (31)

Marvin is grenzeloos in zijn content. Hij heeft seks met mannen in alle standjes en vormen en laat zichzelf in vol ornaat zien. Sinds de coronacrisis is hij zijn werk in de horeca kwijt en is OnlyFans zijn enige bron van inkomsten. Marvin woont op dit moment bij zijn moeder die geen moeite heeft met zijn werk op OnlyFans, maar ze wil niet dat er pornofilms in haar huis worden gemaakt. Zijn OnlyFans inkomsten spaart hij op om binnenkort naar zijn grote liefde in Colombia af te reizen. Hij heeft hem leren kennen via de chat en zal hem nu eindelijk voor het eerst in levenden lijve ontmoeten.

Roos© RTL / Videoland
Roos

Roos (20)

Roos doet haar OnlyFans-werk op haar slaapkamer in haar ouderlijk huis en heeft ook weleens een hotelkamer met een vriendin gehuurd, die daar dan foto's en filmpjes van haar maakt. Ze zit nu een half jaar op OnlyFans, maar verlegt soms al haar grenzen. Haar content wordt steeds seksueler, maar daar heeft ze zelf geen moeite mee. Voor Roos is het contact met haar fans een groot deel van haar succes. Ze is populair door de 'girlfriend experience' die ze haar fans biedt. Voor een bedrag tussen de 250 of 600 euro per maand kun zij dan een maand lang onbeperkt met haar chatten en FaceTimen.

Dennis© RTL / Videoland
Dennis

Dennis (26)

Ook Dennis kennen we van Temptation Island. Samen met een hechte vriendengroep bereidt hij zich nu voor op zijn première op OnlyFans en de verwachtingen zijn behoorlijk groot. Hoe zal zijn release verlopen, welke content gaat hij speciaal hiervoor maken en heeft hij direct goud in handen... of niet? We gaan het zien.

Vanaf vrijdag 9 april is de driedelige documentaire OnlyFans Uncovered in één keer bij Videoland te zien.

Lees meer over
Videoland serie