you lost me at tantra

Date in LLDL neemt bijzondere wending als tantra geopperd wordt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSDate in LLDL neemt bijzondere wending als tantra geopperd wordt
RTL

De makers van 'Lang Leve de Liefde' zorgen iedere keer weer voor een bijzondere match. Zo ook in de aflevering van vanavond, waarin Bas en Pauline elkaar beter leren kennen.

"Als je vrouw bent, ontvang je meer, zeg maar"

Dat de gekoppelde mensen snel de diepte ingaan is tijdens de afleveringen van Lang Leve de Liefde wel gebleken. Hoewel Bas en Pauline waarschijnlijk anders denken over... diepgang. Als zij hem vraagt of hij nooit jaloers is dat vrouwen veel meer kledingopties hebben, krijgt ze een verrassend antwoord.

"Seks, denk ik", luidt het antwoord op de vraag waar hij wel jaloers op is. "Als je vrouw bent, ontvang je meer, zeg maar. Daar heb ik weleens over nagedacht. Over hoe dat zou zijn." De rest van het gesprek kun je ongetwijfeld zelf wel invullen. Het hele fragment bekijk je in de video hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Frikandel speciaal'-meisje krijgt passende wijn van date in LLDL
Lees ook

'Frikandel speciaal'-meisje krijgt passende wijn van date in LLDL

Pauline laat zich in ieder geval niet afschrikken door het eerlijke antwoord van haar match. "Tantra is daar een heel mooi ontdekkingspad in", oppert ze nog. In geuren en kleuren vertelt ze erover, maar Bas lijkt bij het woord 'tantra' al af te haken. Hoe de date hen verder vergaat zie je vanavond in Lang Leve de Liefde om 19.00 uur op SBS6.

Lees meer over
Lang Leve de Liefde