Echte supertalenten

The Voice Kids-kijkers hebben het te doen met zenuwachtige Sam

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLThe Voice Kids-kijkers hebben het te doen met zenuwachtige Sam
RTL

Vanavond is alweer het tiende 'The Voice Kids'-seizoen begonnen met een spectaculaire aflevering. Veel nieuwe, jonge supertalenten hebben hun zangkunsten voor de coaches Sanne Hans (36), Snelle (25), Ilse DeLange (43) en Ali B (39) mogen laten horen. Maar vooral één auditie is de kijker bijgebleven, waarbij de twaalfjarige Sam zijn zenuwen helaas niet de baas kon blijven.

"Ja, ik ben wel echt heel gespannen. Ik vind het zo spannend dat de coaches omgedraaid zitten en je ze niet ziet"

Vlak voor zijn optreden vertelde Sam al hoe gespannen hij was: "Ja, ik ben wel echt heel gespannen. Ik vind het zo spannend dat de coaches omgedraaid zitten en je ze niet ziet."

Vervolgens loopt hij het grote podium op en zingt hij Sheppards vertolking van 'Symphony'. Helaas blijkt Sam niet helemaal bestand tegen de zenuwen en gaat hij een paar keer de mist in tijdens het zingen. De coaches draaien uiteindelijk niet om, tot zichtbare teleurstelling van Sam zelf.

Dit is de winnaar van The voice of Holland
Lees ook

Dit is de winnaar van The voice of Holland

Ali B probeert hem al snel te verblijden met wat mooie woorden, maar het verdriet wordt Sam toch te groot, waardoor hij een traantje moet laten. Zijn moeder besluit vervolgens om het podium op te komen om hem een knuffel te geven. 

De rapper vertelt dat de jonge zanger echt trots op zichzelf mag zijn. Maar, "hoe groter de uitdaging, hoe groter het risico dat het niet helemaal goed gaat. (...) Het liedje was echt best wel moeilijk man, er zat heel veel in. De meesten van ons zouden dat niet eens durven", aldus Ali. 

Ook veel kijkers hebben het te doen met Sam, zo valt er te lezen op Twitter. 'Sam komt er wel', schrijft iemand. Maar ook coach Ali gooit hoge ogen met zijn sympathieke reactie op het jochie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week was de grote finale van The Voice of Holland te zien. Daar was te zien hoe Dani van Velthoven de grote winnaar werd. Zijn coach Anouk is dan ook apetrots op hem en in de video hieronder is te zien hoe Dani vertelt dat de zangeres hem voorlopig nog blijft coachen. 

Lees meer over
RTL NederlandThe Voice Kids