pipo's

Kijkers B&B verbluft door kritiek op lichtknopjes en sanitair

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B / NPO 1Kijkers B&B verbluft door kritiek op lichtknopjes en sanitair
RTL

Er zijn al talloze bijzondere slaapplekken de revue gepasseerd in 'Bed & Breakfast', maar die van vanavond mogen zonder twijfel ook in het rijtje. Van slapen naast een begraafplaats tot vertoeven in een pipowagen: het was weer smullen. Toch hebben de kandidaten zelf altijd wel wat op te merken...

"Buiten de kamer douchen is heel bezwaarlijk! Aldus mevrouw van de pipokar"

In de aflevering van vanavond gaven onder anderen Gerda en René uit het dorpje Twisk ons een kijkje in hun stulp. Het stel toverde een kerk om tot woning, theaterzaal én B&B. Dat betekende dus tukken naast een begraafplaats. Maar ook zagen we de B&B van Marianne en Jeffrey op Texel én die van Pablo en Bianca in de vorm van een viertal pipowagens. En over dat laatste stel raken kijkers op Twitter maar niet uitgepraat.

Pablo en Bianca willen hun gasten de echte boerenbeleving geven met vier 'schaftketen' in de boomgaard. Elke wagen heeft een eigen thema, zoals 'The Beach' (inclusief schelpenkrans en zee-behang). "Helemaal gezellig en leuk." De gasten hebben elk hun eigen sanitaire voorzieningen, maar moeten daar wel een stukkie voor lopen. Het toiletgebouw en de douches bevinden zich namelijk elders op het terrein.

Als het stel vervolgens bij Gerda en René gaat logeren waar ze de gang op moeten voor de gemeenschappelijke badkamer, is dat toch even slikken voor ze. Kijkers begrijpen er niets van.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw seizoen Bed & Breakfast trapt af met enorm luxe B&B
Lees ook

Nieuw seizoen Bed & Breakfast trapt af met enorm luxe B&B

Op het moment dat ze ook nog eens iets aan te merken hebben op het lichtknopje dat aan de andere kant van de deur zit dan ze gewend zijn, vallen twitteraars al helemaal steil achterover. 'De familie van de half ingestorte keet is natuurlijk erg kritisch', schrijft iemand.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je bekijkt de aflevering van vanavond hier terug.

De geruchten gingen al even, maar ook Nicolette Kluijver bevestigde onlangs aan RTL Boulevard dat ook zíj een B&B gaat beginnen. En wel op Bonaire. Je bekijkt het in de video hieronder: