het hazespad kiezen

André en Monique zetten eerste stappen in verzoening

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré en Monique zetten eerste stappen in verzoening
RTL

Het gaat de goede kant op met André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) na hun relatiebreuk. Nadat de zanger zijn verhaal deed in de media en Mo haar ziel en zaligheid in haar column stopte, lijkt het erop dat de ouders van André jr. de strijdbijl hebben begraven.

"Wat een baas hebben wij op de wereld gezet"

In hun co-ouderschap is geen ruimte voor smerige sneren en nare reacties op social media. André bewijst zelfs het tegendeel: vol trots reageert hij op nieuwe foto's die Monique van haar avontuurlijke dagje uit op de Roofvogelboerderij heeft gedeeld. Op de beelden is te zien hoe Monique en de kleine man de vogels vasthouden met een handschoen. 

André is onder de indruk dat zijn jonge zoon dit durft en reageert met 'Baas!' en 'Wat een baas hebben wij op de wereld gezet'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes aan de pannenkoeken bij familie van Sarah
Lees ook

André Hazes aan de pannenkoeken bij familie van Sarah

Vier maanden na hun sprookjesachtige verloving zet de zanger een punt achter zijn relatie. Na de breuk met Monique doet André voor het eerst uitgebreid zijn verhaal in gesprek met entertainmentverslaggever Aran Bade. Het hele interview bekijk je in de video hieronder.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg