third chance

Milly en Raymond uit MAFS hebben het weer gezellig met elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMilly en Raymond uit MAFS hebben het weer gezellig met elkaar
RTL

Als iemand een gezellig paasweekend heeft, dan is het wel Milly uit 'Married At First Sight'. Ze is met andere MAFS'jes een weekend weg. Ook haar 'Second Chance' Raymond is van de partij. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

"Hij is een stuk leuker buiten de camera's om"

Nadat haar eerste huwelijk in Married At First Sight geen succes bleek te zijn, deed Milly in Married At First Sight: Second Chance nogmaals een poging. Raymond was één van de mannen die haar de hoop in de liefde terug wilde geven. Ook dat avontuur eindigde niet zoals gehoopt. Maar inmiddels is er wel weer goed contact tussen de twee.

Milly vertelt: "Het klopt dat ik een weekend weg was met Maxime, Raymond en Björn (ook deelnemer van Second Change in mijn huis). We hebben het onwijs gezellig gehad met elkaar." Het klikt nog steeds hartstikke goed met Raymond en de 'second chance' wordt misschien wel een 'third chance'. "We zijn heel goede vrienden, maar zeg nooit nooit. Hij is een stuk leuker buiten de camera's om."

© Milly Scheel

Een andere kandidaat uit Married At First Sight die de liefde heeft gevonden, is Monique. Recent laat ze via social media weten dat ze na de scheiding van Aron gelukkig is met een andere man. In gesprek met RTL Boulevard laat Aron weten hoe blij hij voor zijn ex-vrouw is. 

Lees meer over
Married at First Sight