GLOWING

Roxeanne Hazes moest auditie doen voor presentatie Glow Up

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes moest auditie doen voor presentatie Glow Up
RTL

Momenteel is Roxeanne Hazes (28) voor het eerst op televisie te zien in de rol als presentatrice. Ze praat het programma 'Glow Up, te zien op Videoland, namelijk aan elkaar. Voor wie denkt dat Rox de presentatie van de make-upwedstrijd in haar schoot geworpen kreeg, zit goed mis. Ze moest namelijk gewoon auditie doen.

"Ik had nog nooit trillende knietjes"

Dat vertelt Roxeanne in een Q&A op het Instagram-account van Videoland. "Buiten dat ik het ontzettend leuk vond, vond ik het een enorme eer. Ik moest ook gewoon op auditie komen, dat vond ik heel erg spannend. En ik had ook niet verwacht dat ze voor mij zouden gaan, want ik heb geen ervaring in presenteren. Toen werd ik ineens een week na de auditie gebeld dat ik Glow Up mocht presenteren. Ik vond het een fantastische ervaring. Ik vond alles leuk", vertelt Rox.

Roxeanne Hazes' zoontje Fender groeit als kool: 'Lijkt op z'n opa'
Lees ook

Roxeanne Hazes' zoontje Fender groeit als kool: 'Lijkt op z'n opa'

Uiteraard vond de zangeres dat hartstikke spannend, omdat ze dat nog nooit gedaan had. "Ik heb een week lang met buikpijn gezeten, omdat het iets nieuws was dat ik nog nooit had gedaan." Achteraf vond Rox haar rol erg 'makkelijk'. "Ik hoefde alleen maar mezelf te zijn." 

In de video hieronder zie je meer over Glow Up.

Lees meer over
Roxeanne Hazes