OPMARKLELIJK

Harry aanwezig bij begrafenis van prins Philip, Meghan niet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© CBS / YoutubeHarry aanwezig bij begrafenis van prins Philip, Meghan niet
RTL

Prins Harry (36) zal aanwezig zijn op de begrafenis van zijn opa, Prins Philip, die gisteren overleed op 99-jarige leeftijd. Zijn vrouw Meghan Markle (39) zal niet aanwezig zijn op de uitvaart, meldt Buckingham Palace.

"Ze kreeg geen medische verklaring van haar arts"

Buckingham Palace meldt dat Harry naar het Verenigd Koninkrijk zal afreizen om bij zijn familie te zijn tijdens de uitvaart van Prins Philip. Zijn reis zal plaatsvinden volgens de regels omtrent de coronamaatregelen. De uitvaart zal plaatsvinden op 17 april, bij de St George's kapel in Windsor Castle.

Prins Philip op 99-jarige leeftijd overleden
Lees ook

Prins Philip op 99-jarige leeftijd overleden

Toen het nieuws dat Prins Philip was overleden bekend werd gemaakt, was Meghan meteen trending topic op Twitter. Veel mensen vroegen zich af of zij naar de uitvaart zou gaan, gezien de recente geschiedenis met het Britse koningshuis. Het antwoord op die vraag is nee. Meghan, die momenteel zwanger is van een dochter, is niet in staat om naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen vanwege haar zwangerschap. "Ze kreeg geen medische verklaring van haar arts", vertelt een bron dichtbij het stel.

Onze royaltydeskundige Marc van der Linden vertelde gisteren uitgebreid over het leven van Prins Philip. In de video hieronder zie je daar alles over.

Lees meer over
Prins PhilipMeghan MarklePrins Harry