the voice of teddy

Net echt: dochtertje Waylon doet 'auditie' voor The Voice Kids

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @official_waylon_musicNet echt: dochtertje Waylon doet 'auditie' voor The Voice Kids
RTL

Jaar in jaar uit gaan piepjonge talenten de strijd met elkaar aan in 'The Voice Kids'. Momenteel is het tiende seizoen te zien bij RTL, en hoogstwaarschijnlijk staat een elfde al in de startblokken. Waylon (40), die coach is bij de volwassen versie, heeft alvast een kandidaat gevonden voor het nieuwe seizoen: zijn dochtertje Teddy (2).

"Kom je in mijn team?"

Elke vrijdagavond is bij RTL 4 het succesvolle The Voice Kids te zien, maar dat is voor Waylon niet genoeg. Ook op zondag gaat de show in huize Bijkerk gewoon lekker door en wordt duidelijk dat de appel niet ver van de boom valt. Dochtertje Teddy blijkt namelijk net als haar vader aardig wat lucht in haar longen te hebben en 'zingt' deze morgen de boel bij elkaar, inclusief fles als microfoon.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman deelt te zoete beelden duet Waylon en Teddy
Lees ook

Bibi Breijman deelt te zoete beelden duet Waylon en Teddy

In een komisch filmpje op Instagram doet Waylon vervolgens net alsof hij zijn stoel voor haar draait, zoals in The Voice. "Ik ben fan, kom je in mijn team?" vraagt hij vervolgens. Maar daar moet zijn dochtertje niets van weten, de kleine meid zit namelijk liever bij Team Ali - tot grote hilariteit van haar ouders. 'Game on Ali B', grapt de zanger dan ook bij de post.

Wie weet over een paar jaar, momenteel heeft de rapper andere talenten om te coachen. Ook lIse DeLange, Sanne Hans en rapper Snelle zitten dit seizoen op de beruchte rode stoelen. Al moet Snelle voorlopig wel even rustig doen. Hij zit namelijk thuis met een burn-out.

Lees meer over
WaylonAli BBibi BreijmanThe Voice Kids