TOEVAL BESTAAT NIET

Bridget Maasland wilde vroeger eigenlijk Monique heten

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @bridgetmaaslandBridget Maasland wilde vroeger eigenlijk Monique heten
RTL

Bridget Maasland (46) wilde vroeger eigenlijk liever een andere naam hebben. In een preview van haar nieuwe podcast 'Bridget and Friends' onthult ze nu dat ze liever Monique had willen heten.

"Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar"

Zo vertelt ze: "Dus ik wilde eigenlijk ook anders heten. Ik durf eigenlijk bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, maar dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam. Maar ik wilde eigenlijk Monique heten!" Vervolgens barst ze in het lachen uit, samen met haar co-hosts Justine Marcella en Clarice Stenger. 

"Dan had je een heel ander leven gehad", vertelt Clarice. "Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar." Vervolgens lachen de dames verder om Bridgets onverwachte onthulling. 

Wat is er de afgelopen dagen toch gebeurd tussen André en Monique?
Lees ook

Wat is er de afgelopen dagen toch gebeurd tussen André en Monique?

Bridget vond haar eigen naam namelijk altijd een 'moeilijke, Engelse naam'. Monique was veel makkelijker geweest. "Maar nu ben ik natuurlijk intens blij (...) dat ik gewoon een hele mooie Engelse naam heb. Ja, ik ben er wel blij mee. Ik vind het een mooie naam."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De naam Monique is vrij opvallend omdat zowel Bridget als Monique Westenberg een ex zijn van volkszanger André Hazes. Inmiddels is hij helemaal smoor op een nieuwe dame: Sarah van Soelen. Hij vertelt er openhartig over in onderstaande video. 

Lees meer over
Bridget MaaslandMonique Westenberg