The social season is upon us

Lovely indeed: Netflix-hit Bridgerton krijgt derde én vierde seizoen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix/Liam DanielLovely indeed: Netflix-hit Bridgerton krijgt derde én vierde seizoen
RTL

Fans kunnen zich verheugen op nog meer vervolgen van de populaire Netflix-serie 'Bridgerton'. Het kostuumdrama, waarvan het tweede seizoen al in de maak is, krijgt ook een derde en vierde reeks, meldt de streamingdienst.

"Het laat zien dat er veel vertrouwen is in ons werk"

Netflix brengt het nieuws met een speciaal bericht van 'Lady Whistledown', het sociëteitsblaadje uit de serie. 'Waarde leden van de Ton, het lijkt erop dat we een speciale aankondiging hebben. Bridgerton keert terug voor een derde en vierde seizoen. Deze auteur zal meer inkt moeten aanschaffen...'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix-hit Bridgerton voegt vier nieuwe namen toe aan cast
Lees ook

Netflix-hit Bridgerton voegt vier nieuwe namen toe aan cast

Producent Shonda Rhimes, die ook verantwoordelijk was voor series als Grey's Anatomy en Scandal, is blij dat er nu al twee extra seizoenen zijn besteld. "Het laat zien dat er veel vertrouwen is in ons werk."

Het eerste seizoen van Bridgerton verscheen eind vorig jaar en was een groot succes voor Netflix. Wereldwijd keken er in de eerste 28 dagen nadat de serie was uitgekomen 82 miljoen huishoudens naar, het hoogste aantal in een dergelijk tijdsbestek ooit.

Bridgerton, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Julia Quinn, speelt zich af in de negentiende eeuw en gaat over Daphne Bridgerton uit een voorstaande familie, die wordt voorgesteld aan potentiële huwelijkskandidaten.

Lees meer over
NetflixBridgerton