goed nieuws

Ruud de Wild lacht weer na bezoek aan ziekenhuis: 'Gevreesde 'k' is weg'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRuud de Wild lacht weer na bezoek aan ziekenhuis: 'Gevreesde 'k' is weg'
RTL

Na de onverwachte tweede opname in het ziekenhuis gaat het inmiddels een stuk beter met Ruud de Wild (51). Op Instagram laat de radio-dj weten dat hij vandaag weer in het ziekenhuis is geweest.

"De gevreesde 'k' is weg"

Olcay hintte al op positief nieuws via Instagram Stories, maar nu is het Ruud zelf die aan zijn volgers laat weten wát het goede nieuws precies is. Dat doet hij door een foto van zichzelf te plaatsen waarop hij met een grote lach te zien is. 'Vandaag onderzoek in het ziekenhuis met hele goede resultaten. (Blessings are not just for the ones who kneel. Luckily)', schrijft Ruud daarbij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Olcay over tijdelijke breuk met Ruud: 'Hij schreef over zijn liefdesverdriet'
Lees ook

Olcay over tijdelijke breuk met Ruud: 'Hij schreef over zijn liefdesverdriet'

De ontstekingswaarden zijn gedaald, vertelt Ruud in het filmpje van Olcay. Dat betekent volgens de twee ook dat de kanker weg is uit zijn lichaam. "De gevreesde 'k' is weg", vult Gulsen hem aan. Nu de kanker toch echt genezen lijkt, voelt dat wel spannend. "Ik vind het nog wel heel eng, maar ik ben ook heel blij", aldus de Wild.

In maart 2021 maakte Ruud tijdens zijn voorlopig laatste radio-uitzending bekend dat hij darmkanker heeft. In eerste instantie lijkt hij goed te herstellen van zijn operatie, totdat hij vlak na thuiskomst complicaties krijgt en met gierende banden moet terugkeren. Inmiddels is de radiodj een kleine week thuis. Samen met Olcay houdt hij zijn volgers vrijwel dagelijks op de hoogte van hoe het nu met hem gaat. 

Olcay vertelde onlangs nog aan RTL Boulevard dat de diagnose niet veel later had moeten komen. 

Lees meer over
Ruud de WildOlcay Gulsen