OVERSPOELD DOOR LIEFDE

Ruud de Wild overladen met beterschapswensen: 'Echt absurd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRuud de Wild overladen met beterschapswensen: 'Echt absurd'
RTL

Ruud de Wild (51) deelde een aantal weken geleden met de wereld dat hij kanker heeft. De eerste operatie ging goed, maar toch moest de radio-dj een tweede keer opgenomen worden. Inmiddels gaat het stukken beter met Ruud en is hij weer thuis, waar hij verrast wordt door honderden kaarten, geschreven door mensen die met hem meeleven.

"Dit is toch niet normaal?"

Ruud vertelde gisteren zelf dat het onderzoek in het ziekenhuis heel positieve resultaten met zich meebracht. De ontstekingswaarden zijn gedaald, vertelde Ruud in het filmpje van Olcay. Dat betekent volgens de twee ook dat de kanker weg is uit zijn lichaam. "De gevreesde 'k' is weg", vult Olcay hem aan. Nu de kanker toch echt genezen lijkt, voelt dat wel spannend. "Ik vind het nog wel heel eng, maar ik ben ook heel blij", aldus Ruud.

Inmiddels zijn de twee weer lang en breed thuis en hebben ze hun postvak eens goed bekeken. Daar komen honderden brieven, kaarten en cadeautjes uit tevoorschijn. "Dit is toch niet normaal?" vraagt Olcay zich af. Een verbouwereerde Ruud zegt kort: "Echt absurd." Olcay: "Moet je eens kijken hoeveel brieven, kaarten en cadeautjes mensen hebben gestuurd." 

 Ruud de Wild schoon verklaard: 'Ben op de goede weg terug'
Lees ook

Ruud de Wild schoon verklaard: 'Ben op de goede weg terug'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruud is de komende periode nog wel even zoet met het lezen van al deze steunbetuigingen. "Hier ga ik de rest van de dag voor uittrekken", zegt hij tegen Olcay. "Nou, ik denk de rest van het jaar", grapt zijn vriendin.

Ruud vertelde al over het goede nieuws, dat hij schoon verklaard is. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Ruud de Wild