ALERT!

Circle type message: eerste vier afleveringen nu te zien bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixCircle type message: eerste vier afleveringen nu te zien bij Netflix
RTL

De ultieme social media game 'The Circle’ is terug met een tweede seizoen bij Netflix. Dit jaar gaan de kandidaten nóg een stapje verder en spelen ze strategischer dan ooit. Alleen de vraag blijft: wie is te vertrouwen? En wie gaat er uiteindelijk met die felbegeerde 100.000 dollar vandoor?

"Op social media hebben mannen het veel makkelijker"

Bigger and better, zo omschrijft Netflix het tweede seizoen van de controversiële social media-wedstrijd The Circle. Dat niet iedereen gekomen is om vrienden te maken wordt meteen duidelijk tijdens de eerste aflevering. De groep zet ademcoach en goedzak Bryant (hij haalde ooit 10.000 dollar op om een vriendin van de straat te halen) op de achtste en laatste plek. En dat terwijl hij al die tijd niets anders dan oprecht is geweest tegenover zijn medekandidaten. In tegenstelling tot andere spelers...

Zo doet de stoere huismoeder Deleesa zich voor als haar hubby Trevor. "Op social media denken mensen dat ik arrogant ben en vol van mezelf. Op social media hebben mannen het veel makkelijker, dus in The Circle speel ik zoals mijn man Trevor", geeft ze als verklaring. Ook de ietwat ongemakkelijk Jack kiest ervoor om als zijn goede vriendin Emily in het spel te stappen en ook de 58-jarige Lee is niet wie hij zegt dat hij is en verschuilt zich achter de twintiger River.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Too Hot To Handle-babe Chloe in nieuw seizoen The Circle
Lees ook

Too Hot To Handle-babe Chloe in nieuw seizoen The Circle

Liegen en bedriegen is dan ook geen enkel probleem in The Circle. Omdat niemand elkaar te zien krijgt kun je tijdens het spel zijn wie je wil zijn, of juist niét wil zijn. De enige manier waarop de deelnemers namelijk met elkaar kunnen communiceren is via The Circle

Belangrijk is wel dat, wanneer je kiest om als iemand anders te spelen, je vrienden maakt. Elke dag staat er namelijk een 'rating' op het menu waar alle spelers de kans krijgen hun voorkeur uit te spreken. De twee personen die de hoogste score krijgen worden bestempeld als 'influencer' en mogen samen één kandidaat blocken die volgens hen niet is wie hij of zij beweert te zijn. Deze persoon moet daarna direct zijn koffers pakken en het spel verlaten.

Wie op het einde van de rit op één staat wint en gaat er met het prijzengeld vandoor. Wie is wie hij of zij zegt dat 'ie is? En wie houdt iedereen voor de gek?

De eerste vier afleveringen van The Circle zijn nu te zien bij Netflix.

Lees meer over
Netflix