heftig nieuws

Laura Temptation na complicaties in ziekenhuis: 'Echt afzien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @laura_moenaertLaura Temptation na complicaties in ziekenhuis: 'Echt afzien'
RTL

De Vlaamse Laura Moenaert die in 2019 meedeed aan 'Temptation Island' heeft een verontrustend bericht gedeeld met haar ruim 106k Instagram-volgers. 'Ik ben drie dagen terug geopereerd geweest en het was een heftige operatie waar ik in de eerste nacht echt heb afgezien', laat ze weten.

"Ik ben zo geel als iets en nog steeds zwak"

'Er wordt wel eens gezegd dat mensen enkel de mooie momenten op Instagram delen, bij deze wilde ik eens een minder leuk moment delen', schrijft Laura bij een foto van zichzelf en haar vriend Roger voor de ingang van het ziekenhuis. Hoewel de voormalig Temptation-deelneemster niet precies schrijft wat ze onder de leden heeft gehad, laat Laura weten dat ze er inmiddels voor onder het mes is geweest.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vind je Temptation Island saai? Deze realityshows zijn dat niet
Lees ook

Vind je Temptation Island saai? Deze realityshows zijn dat niet

Hoewel de operatie goed is verlopen, moest Laura na de ingreep nog een keer opgenomen worden vanwege 'onverwachte complicaties'. Deze woensdag mocht ze na drie dagen het ziekenhuis eindelijk verlaten. Nu is het tijd om thuis verder te revalideren: 'Ik ben zo geel als iets en nog steeds zwak.'

De realityster staat in de post ook stil bij het personeel dat haar de afgelopen dagen verzorgd heeft. Volgens Laura was, ondanks de toenemende werkdruk door corona, niets teveel gevraagd. 'Als ik op het knopje duwde, waren ze er ook direct. UZ Gent dankjewel voor de goeie zorgen' bedankt ze hen dan ook. Ook is ze dankbaar voor haar familie en vriend: 'Roger is zo cute wanneer hij bezorgd is, niet normaal. Merci voor je steun bae.' 

Laura heeft het sinds haar deelname aan de ultieme relatietest niet makkelijk gehad. Zo werd ze na het programma enorm gepest. In onderstaande video vertelt ze er openhartig over.

Lees meer over
Temptation Island