vrouw zoekt boer

Milou uit BzV gaat door met haar leven: 'Date night met m'n schatje'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miloumartinaMilou uit BzV gaat door met haar leven: 'Date night met m'n schatje'
RTL

Ondanks de breuk met boer Bastiaan heeft Milou zich tóch in Zeeland gevestigd. Contact met haar ex heeft ze inmiddels niet meer, maar dat weerhoudt haar er niet van om door te gaan met haar leven. Zo heeft ze er een date night opzitten met iemand die bij het grote publiek inmiddels wel bekend is.

"Date night met m'n schatje"

Een groot voordeel van de verhuizing van Frankfurt naar Zeeland is dat Milou dichtbij haar goede vriendin Elise woont. Hun deelname aan Boer zoekt Vrouw was op liefdesvlak uiteindelijk niet heel succesvol, maar ze hielden aan hun deelname in ieder geval een hechte vriendschap over. 'Date night met m’n schatje!' grapt Milou nadat ze de avond met Elise heeft doorgebracht. 'Tadaa. Deze lieverd kwam lekker eten vanavond', schrijft Elise op haar beurt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Milou uit BzV over break-up met Bastiaan: 'Er is veel gebeurd'
Lees ook

Milou uit BzV over break-up met Bastiaan: 'Er is veel gebeurd'

Dat Milou Bastiaan weer in de armen sluit, zit er waarschijnlijk niet in. 'Er is veel gebeurd de afgelopen tijd... Teveel waarschijnlijk', schreef ze op social media. Toen Aran Bade Milou deze week namens RTL Boulevard sprak, bevestigde ze dat ze inderdaad in Zeeland is, maar niet bij Bastiaan. "Er was gesuggereerd dat ik een nieuwe relatie zou hebben. Dat is niet het geval." Voorlopig houdt ze het dus bij een date night met haar goede vriendin Elise. 

De relatie van Milou en Bastiaan is niet de enige die helaas gesneuveld is. Het liefdesgeluk dat boerin Annemiek vond ná het Boer zoekt Vrouw-avontuur hield geen stand.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw