R.E.S.P.E.C.T.

Queen-Zhanel steelt de show in The Voice: 'Ik heb het allemaal'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Voice Kids / RTLQueen-Zhanel steelt de show in The Voice: 'Ik heb het allemaal'
RTL

Ze is 9 jaar oud, maar weet al dondersgoed op welke grote podia ze later wil schitteren. 'The Voice Kids'-deelnemer Queen-Zhanel stapt vol zelfvertrouwen het podium op en voelt zich de koning(in) te rijk. En terecht.

"Ik kan dansen, zingen en ben super lenig. Ik heb het allemaal"

"Ik ben het totaalplaatje", zegt de vrolijke Queen-Zhanel, die naar eigen zeggen haar artiestennaam al heeft sinds haar geboorte. "Ik kan dansen, zingen en ben super lenig. Ik heb het allemaal." Het meisje uit Tilburg droomt van een flinke zangcarrière. Ze is er nu al klaar voor Brabant te verlaten om de wereld te veroveren. Maar eerst stap één: een stoel laten draaien in The Voice Kids.

Net echt: dochtertje Waylon doet 'auditie' voor The Voice Kids
Lees ook

Net echt: dochtertje Waylon doet 'auditie' voor The Voice Kids

De 9-jarige Queen-Zhanel stapt vol goede moed de bühne op om het nummer Respect van Aretha Franklin ten gehore te brengen. "Ik wil respect afdwingen. Ik zie de berg waar ik wil komen, ik begin nu. Ik begin 'm te beklimmen", zegt ze zelfverzekerd.

En dat vertrouwen is meer dan terecht, want het meisje blaast iedereen omver met haar stem en optreden. "Je bent een wondertje", reageert Ali B nadat alle stoelen zijn gedraaid.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook kijkers vinden de drive van de jonge ster fantastisch om te zien. 'Je hebt zelfvertrouwen en je hebt Queen-Zhanel', schrijft iemand op Twitter. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ali BSnelleSanne HansMiss MontrealRTL NederlandThe Voice Kids