no joke(r)

Marieke Elsinga herkent ex-vriendje tijdens I Can See Your Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© I Can See Your VoiceMarieke Elsinga herkent ex-vriendje tijdens I Can See Your Voice
RTL

Zeven kandidaten halen weer alles uit de kast tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen 'I Can See Your Voice'. Niets is wat het lijkt, want tussen de kandidaten zitten ook een paar valse kraaien. En één van die valse kraaien komt Marieke Elsinga (34) wel heel bekend voor.

Let op: dit artikel bevat spoilers van I Can See Your Voice aflevering 1.

"Hij heeft iets weg van een ex-vriendje van mij van jaren geleden"

De Joker is één van de zeven deelnemers die zijn best doet als volwaardig artiest over te komen. Niet alleen zijn uiterlijk maakt indruk, als hij het nummer 'Jij Bent Zo' van Jeroen van der Boom gaat playbacken, denkt Marieke iemand te herkennen. "Ik was even afgeleid, want hij heeft iets weg van een ex-vriendje van mij van jaren geleden (...) We hebben een tijdje een beetje gefladderd en gedatet, maar het werd niet de liefde zoals ik hem nu ervaar." Als Carlo haar vervolgens vraagt of hij kon zingen, is ze heel stellig: "Nee, dus daar ga ik op mee. Dus hij kan het ook niet."

I Can See Your Voice-kandidaat blijkt BN'er als zus te hebben
Lees ook

I Can See Your Voice-kandidaat blijkt BN'er als zus te hebben

Ondanks dat Marieke er in eerste instantie van overtuigd is dat de Joker niet kan zingen, belandt hij tóch in de finale en mag een duet zingen met Glennis Grace. De zangeres begint sterk, maar dan blijkt dat de Joker al die tijd iedereen al in de maling heeft genomen en totáál geen toon kan houden. Dat betekent wel dat Maurits, de echte naam van de Joker, 5.000 euro rijker is. 

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en Videoland.

Lees meer over
Glennis GraceCarlo BoszhardMarieke ElsingaFred van LeerDanny de MunkEdsilia RombleyI Can See Your Voice