dream big

Caitlyn Jenner doet gooi naar gouverneurschap in Californië

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCaitlyn Jenner doet gooi naar gouverneurschap in Californië
RTL

Caitlyn Jenner (71) slaat een nieuwe weg in en wil aan de slag als gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. De realityster heeft haar papieren al ingeleverd. Later vandaag zal ze haar kandidatuur officieel aankondigen. De Republikeinse wil de Democratische gouverneur Gavin Newsom vervangen.

Caitlyn was overigens geen fan van de voormalige Republikeinse president Donald Trump, maar ze heeft wel een aantal van zijn adviseurs in de arm genomen. In haar team zit onder anderen Tony Fabrizio, een belangrijk persoon in de Trump-campagnes van 2016 en 2020, en Steven Cheung, die eerder voor Trump in het Witte Huis werkte. Ook zit haar goede vriend Brad Parscale in Jenners campagneteam. Parscale was Trumps voormalig campagneleider.

In een verklaring vertelde Jenner dat 'Sacramento een eerlijke leider met een duidelijke visie nodig heeft'. Sacramento is de hoofdstad van Californië en de zetel van de gouverneur.

Caitlyn Jenner te zien in laatste Keeping Up With The Kardashians
Lees ook

Caitlyn Jenner te zien in laatste Keeping Up With The Kardashians

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian, familie van Caitlyn, bereikte onlangs nog een bijzondere mijlpaal. Je bekijkt er alles over in onderstaande video.

Lees meer over
Caitlyn Jenner