vliegensvlug

André Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip
RTL

André Hazes (27) laat er geen gras over groeien als het gaat om zijn nieuwe love interest Sarah van Soelen (25). Zo schoof de zanger onlangs al aan voor het Paasontbijt bij de familie Van Soelen, en nu neemt hij zijn kersverse vlam mee voor een tripje naar de zon. De eindbestemming? Feesteiland Ibiza.

André heeft blijkbaar van zijn eerdere fouten geleerd, en is voor zijn doen opvallend stil op social media. Toch werden de tortelduifjes vrijdag vlak voor het boarden op Schiphol op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf Ferry de Kok. 

Eenmaal aan boord bleef hun prille liefdesgeluk ook niet onopgemerkt en werd er in het overvolle vliegtuig nog even snel een selfie gemaakt. Het kiekje kwam even later bij roddelkoning Fawry terecht, die hem vervolgens weer deelde in zijn Instagram Stories. 

© Instagram @fawrynotsorry

De zanger bevestigde begin deze maand min of meer dat Sarah zijn nieuwe liefde is. Schoorvoetend gaf hij aan tafel bij Beau toe dat hij gek op haar is. "Ja... ja... nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja", antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. "Maar ik ben ook geen leugenaar."

Op de steun van moeder kan André in ieder geval rekenen. Ze heeft Sarah onlangs ontmoet. "Ik heb onlangs haar en haar familie ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk", vertelt Rachel. "En ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen." Rachel zou het ontzettend leuk vinden als ze Sarah in de familie kan verwelkomen, voegt ze nog toe: "Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar dat is niet aan mij om te bepalen." 

André maakte vorige maand bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde toen nog dat het enkel vriendschappelijk was.