twitter of terror

Imke uit EOTB niet voorbereid op negatieve reacties: 'Kwam hard binnen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© MTV/Ex on the BeachImke uit EOTB niet voorbereid op negatieve reacties: 'Kwam hard binnen'
RTL

De 20-jarige Imke kreeg in 'Ex on the Beach: Double Dutch' nou niet echt bepaald een warm welkom van haar nieuwe huisgenoten - en dat is nog zacht uitgedrukt. Ook de kijkers thuis reageerden op social media fel op haar aankomst. En daar had de ex van Keanu niet op gerekend. "Ik had wel verwacht dat er reacties zouden komen, maar niet zoveel."

"Dat kwam echt heel hard binnen, daar was ik gewoon echt niet op voorbereid"

Aan Grazia vertelt de Belgische schone dat het haar dan ook enorm zwaar valt om de afleveringen te kijken. "Nadat de eerste aflevering op tv kwam, was het wel heftig. Na de tweede aflevering voelde ik me al iets beter", doet ze haar verhaal.

Hoewel Imke in eerste instantie social media vermijdt, kan ze het toch niet weerstaan even te kijken. Een niet zo slimme keuze weet ze nu: "Het interesseerde me eigenlijk niet wat anderen over mij te zeggen hebben. Maar later was ik toch stiekem wel benieuwd, dus toen heb ik wel gekeken. En dat kwam echt heel hard binnen, daar was ik gewoon echt niet op voorbereid."

Ex On The Beach-sterretje Sharon in verwachting van eerste kind
Lees ook

Ex On The Beach-sterretje Sharon in verwachting van eerste kind

Wat haar vooral dwarszit is dat die mensen die anoniem op Twitter hun ongezouten mening geven, haar helemaal niet kennen. "Die mensen kennen mij niet. Je wordt op een bepaalde manier neergezet op beeld, en mensen denken dat je altijd zo bent", legt ze uit. "Alles wat ik heb gedaan, is omdat ik dat op het moment zelf graag wilde. Het heeft mij gemaakt tot de persoon wie ik ben."

Het zevende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 21:30 uur te zien op MTV en dinsdag bij Videoland. Zorg dat je klaar zit, want volgens de kandidaten wordt het 'het heftigste seizoen tot nu toe'.

Lees meer over
MTVEx on the Beach