beschuit met blauwe muisjes

Bevallen Marlijn Weerdenburg stelt zoontje voor aan de wereld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBevallen Marlijn Weerdenburg stelt zoontje voor aan de wereld
RTL

De beschuit met muisjes mogen rond in huize Weerdenburg, want Marlijn (38) is bevallen van haar tweede zoon. Op Instagram stelt ze hem voor met een eerste foto.

"Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie"

De actrice is op 23 april 2021 bevallen van Sammie Johan Willempje Broers. 'Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie', schrijft ze bij het bericht. Daarmee doelt Marlijn op het feit dat ze onlangs afscheid van haar moeder heeft moeten nemen na een kort en plotseling ziektebed. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zwangere Marlijn Weerdenburg: 'Ik voel me geweldig goed'
Lees ook

Zwangere Marlijn Weerdenburg: 'Ik voel me geweldig goed'

'Begin januari kwam het idee naar boven om, op het moment dat wij ons eigen grootse cadeau zouden krijgen, jullie een soort virtueel muzikaal geboortekaartje te 'sturen'. Ik schreef met @izalinecalisterofficial een liedje voor onze nog ongeboren baby Sammie en ging in maart de studio in', schrijft Marlijn verder.

'Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit, uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het. Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren. Dus bij deze mijn single: Sammie. Over het grote wachten met een baby’tje in je buik.' Het nummer is onder andere te beluisteren via Spotify. 

Vorige maand kwam er ook een andere droom van Marlijn uit...

Lees meer over
Marlijn WeerdenburgBevalling