Deze ezel stoot zich wel twee keer

'Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson'
RTL

Slecht nieuws voor Khloé Kardashian (36). Haar vriend, en tevens vader van hun dochter True (3), zou haar wederom bedrogen hebben. Thompson (30) begaf zich eerder op glad ijs toen hij, vlak voordat Khloé ging bevallen van hun kind, gezien werd met een aantal dames in zijn hotel en niet lang daarna een 'fling' zou hebben gehad met Jordyn Woods (23), de beste vriendin van Khloés halfzusje Kylie (23). Dit meldt 'The Sun'.

"Hij zei tegen mij dat hij geen relatie had en dus vrij was"

Dit keer zou Tristan zich vergrepen hebben aan het 23-jarige model Sydney Chase. Dit liet Chase weten in een interview met de podcast No Jumper, waarbij ze vergezeld werd door een aantal vriendinnen. Toen een van die vriendinnen aan Sydney vroeg: 'hoe was Tristans geslachtsdeel nou?', antwoordde het model: 'Nou, ik kon het niet goed zien, maar jeetje...ik kon hem wel voelen,' aldus Sydney.

Blinde paniek bij Khloé Kardashian na post zonder filter
Lees ook

Blinde paniek bij Khloé Kardashian na post zonder filter

Op de vraag waarom Sydney met Tristan had afgesproken, antwoordde ze: "Hij zei tegen mij dat hij geen relatie had en dus vrij was. We hebben een tijdje met elkaar gesproken en elkaar daarna meerdere keren gezien. We hebben echt van alles en nog wat gedaan. Totdat ik erachter kwam dat hij helemaal niet single was. Dat was voor mij het moment om ermee te stoppen."

Lees meer over
Khloé Kardashian